Villkor för e-handel

Suomen Tuontitekniikka Oy, leveransvillkor för TT-Thermo-produkter i onlinebutiken. Gäller från 1 december 2015

Beställning

Produkterna beställs på e-handelswebbplatsen genom att överföra dem till kundvagnen och betala för innehållet i kundvagnen i kassan. All kundinformation behandlas konfidentiellt. Kontaktinformationen som begärs i samband med beställningen kommer inte att användas till något annat än leverans av beställningen eller förtydligande av oklarheter i den, om inte annat anges. Vid beställning från onlinebutiken måste du läsa och godkänna de gällande leveransvillkoren.

Betalning

Betaltjänstleverantör

Paytrail Oyj (2122839-7) samarbetar med finska betaltjänstleverantörer som betaltjänstleverantörer och betaltjänstleverantörer. med banker och kreditinstitut. Paytrail Oyj visas som betalningsmottagare på kontoutdraget eller kortfakturan och vidarebefordrar betalningen till näringsidkaren. Paytrail Oyj har en betalningsinstitutionslicens. Vid klagomål kontakta helst produktleverantören.

  Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
  Innova 2
  Lutakonaukio 7
  40100 Jyväskylä
  Telefon: 0207 181830

Internet bank

Betalningsförmedlingstjänsten relaterad till nätbankbetalningar genomförs av Paytrail Oyj (2122839-7) i samarbete med finska banker och kreditinstitut. Ur användarens synvinkel fungerar tjänsten precis som traditionell onlinebetalning.

Pris

Priset på produkten är det pris som visas på webbplatsen tt-thermo.se. Priserna på produkterna anges i euro och inkluderar dem 24% moms. Vi förbehåller oss rätten att göra produkt- och prisändringar.

Fraktkostnader

 • Leveranskostnaden bestäms enligt vald leveransmetod. Leveranskostnader inkluderar leverans- och portokostnader i Finland. Vi levererar produkter via postpakettjänsten. Kunden ansvarar för leveranser och leveranskostnader utanför Finland.
 • Tillägget för betalningsmetoden läggs till priset på produkten, såvida inte priset för produkten specifikt anger att priset inkluderar post kostnader för betalningsmetod. Leveransmetod Matkahuolto kan väljas från leveransmetodmenyn.
 • Postkontoret skickar ett SMS-meddelande när beställningen kan hämtas. SMS skickas till det nummer kunden är lämnade vår kundinformation för webbutiken.

Leveranstid

Suomen Tuontitekniikka Oy strävar efter att leverera beställningar inom 4-7 dagar. Suomen Tuontitekniikka kan inte påverka möjliga leveranstider för Posti, t.ex. julträngsel.

Instruktioner för användning och installation

Instruktioner för användning och installation av produkterna kan laddas ner från vår webbplats tt-thermo.se. Instruktioner för användning och installation ingår också i produkten.

Garanti

I garantifrågor, kontakta oss alltid först via kontaktformuläret på tt-thermo.se eller per telefon på +358409381901. Primärt kommer e-post att nå dig snabbare.

Allmän garantiinformation

Suomen Tuontitekniikka Oy ger normalt 12 månaders garanti för TT-Thermo-produkter eller 6 månader utan ett separat produktspecifikt meddelande. Observera följande för garantifrågor:

 • Kvitto för produktköp!
 • Garantireparationer och returer måste alltid avtalas i förväg
 • Säljaren bestämmer om produkten ska repareras eller ersättas med en ny, likvärdig en
 • Felrapport / annan orsak till återhämtning
 • Produkten måste returneras som levererad
 • Produkten ska returneras försiktigt förpackad så att den inte skadas ytterligare under retur
 • Garantin täcker endast reparation av själva produkten eller en ny motsvarande produkt, inga indirekta kostnader och ingen installation.

Produktgarantin är ogiltig i följande fall:

 • Produktgarantin har upphört att gälla
 • Produkten misslyckades på grund av en extern orsak eller installationsfel
 • Produktmottagande saknas!
 • Det finns inga rapporterade defekter i produkten.
 • Enheten har öppnats eller försökt demonteras

Garantin är villkorad av att köparen följer bruksanvisningen och installationen av produkten. 14 dagars returperiod.

Produkter som köpts från nätbutiken har en 14-dagars returrätt enligt konsumentskyddslagen. Returrätten gäller inte företagskunder. Den returnerade produkten och dess förpackning måste vara oanvända, i originalförpackningen och i perfekt skick.

Produkten och dess förpackning måste skickas i originalförpackningen som skyddar produktförpackningen. Detta bevarar produkten säljbar. Både garanti- och returprodukter skickas via e-post. Returer måste alltid avtalas Med Suomen Tuontitekniikka Oy. I garantireturer som godkänts av Suomen Tuontitekniikka betalar Suomen Tuontitekniikka Oy returkostnaderna. Returkostnader av andra skäl är köparens ansvar. Vi håller tillbaka en behandlingsavgift på 29,90 €.

Problemsituationer

Om en produkt går förlorad eller skadas under transport eller på annat sätt inte matchar din beställning bör du rapportera felet senast inom 14 dagar skriftligen till den adress som Suomen Tuontitekniikka Oy nämner eller genom att ringa till det telefonnummer som nämns i kontaktinformationen. [Om förpackningen är skadad i Posten måste produkten tillverkas omedelbart klagomål till postkontoret.]Suomen Tuontitekniikka Oy